Autenticació de dos factors

L’autenticació de dos factors és una capa addicional de seguretat per a l’ID d’Apple dissenyada per garantir que cap altra persona pugui accedir al teu compte encara que en conegui la contrasenya.

Per saber si el teu ID d’Apple té activada l’autenticació de doble factor, selecciona el menú Apple  > “Configuració del Sistema” i fes clic a [el teu nom] a la barra lateral. Fes clic a “Contrasenya i seguretat” i, a continuació, activa l’opció “Autenticació de doble factor”.

Consulta l’article de suport d’Apple Autenticació de dos factors per a l’ID d’Apple.