menú Teclat

El menú Teclat, disponible a la barra de menús, dona accés a diferents fonts d’entrada (com ara el mètode d’entrada Francès o el visor de teclat), al visor de teclat, al visor de caràcters i a les preferències i a l’ajuda de la font d’entrada que estiguis utilitzant.

El costat dret de la barra de menús. El menú Teclat mostra la font d’entrada “Shuangpin (simplificat)”.

El menú Teclat apareix en fer alguna de les accions següents al tauler “Fonts d’entrada” de Teclat, a les preferències del sistema:

• Activar dues fonts d’entrada o més.

• Marca la casella “Mostrar el menú Teclat a la barra de menús”.

També pots definir una opció al tauler Teclat de la secció Teclat de les preferències del sistema, per accedir a les fonts d’entrada i al visor de caràcters prement la tecla Fn o la tecla del globus terraqüi (si està disponible al teclat).