menú Teclat

El menú Teclat, a la barra de menús, permet canviar entre diverses fonts d’entrada (com ara francès o japonès), obrir el visor de teclat i el visor de caràcters, i ofereix un accés ràpid a les preferències i a l’ajuda de la font d’entrada que fas servir.

El costat dret de la barra de menús. Apareix la icona del menú Teclat, que mostra Shuangpin - Simplificat.

El menú Teclat apareix en fer alguna de les accions següents al tauler Teclat de les Preferències del Sistema:

• Activar dues fonts d’entrada o més.

• Marca la casella “Mostrar els visors del teclat i dels emojis a la barra de menús”.

• Marca la casella “Mostrar el menú Teclat a la barra de menús”.