Bonjour

Bonjour és una tecnologia de xarxa desenvolupada per Apple que facilita la configuració i l’ús de dispositius i serveis en una xarxa. Atès que els dispositius i serveis compatibles amb Bonjour anuncien la seva disponibilitat, et serà fàcil (o ho serà a una app o servei) trobar els dispositius i serveis que vols utilitzar. Per exemple, si actives la funció de compartir arxius, la resta d’usuaris del macOS connectats a la teva xarxa local veuran el Mac quan explorin la xarxa.