Thunderbolt

La tecnologia Thunderbolt permet connectar el Mac a altres dispositius com ara pantalles externes, dispositius d’emmagatzematge i telèfons, i transferir dades i energia ràpidament.

Hi ha quatre versions de Thunderbolt. En funció del model, el Mac serà compatible amb Thunderbolt / USB 4, Thunderbolt 3 (USB-C), Thunderbolt 2 o Thunderbolt. Consulta l’article de suport d’Apple Identificar els ports del Mac.

Totes les versions del Thunderbolt són retrocompatibles però, en funció de l’ordinador que tinguis i del dispositiu que hi estiguis connectant, pot ser et caldrà un adaptador. Consulta l’article de suport d’Apple Adaptadors per al port Thunderbolt 4, Thunderbolt 3 o USB-C del Mac.