Barra de menús

La barra de menús està situada al llarg de la part superior de la pantalla del Mac. La barra de menús conté el menú Apple , menús d’apps i diversos menús d’estat, com ara la Wi-Fi , l’Spotlight i Siri . Pots personalitzar quins ítems d’estat es mostren a la configuració del centre de control. El centre de control i el centre de notificacions (fes clic a la data i l’hora) sempre estan disponibles a la barra de menús.