barra de menús

La barra de menús està situada al llarg de la part superior de la pantalla del Mac. Al costat esquerre de la barra de menús hi ha el menú d’Apple i els menús de l’app. El costat esquerre de la barra de menús pot mostrar menús d’estat, com el de la Wi-Fi, l’Spotlight i Siri . Pots personalitzar quins ítems s’hi mostren al tauler de preferències “Dock i barra de menús”. El centre de control i el centre de notificacions (fes clic a la data i l’hora) sempre estan disponibles a la barra de menús.