Centre de control

El centre de control permet accedir ràpidament a controls útils, com ara la Wi-Fi, l‘AirDrop, el so, les pantalles i els modes de concentració, entre altres, des d’una ubicació a la barra de menús, perquè sigui fàcil ajustar‑ne la configuració en funció de les teves necessitats. El centre de control també mostra un punt taronja al costat de la icona per indicar en quin moment les apps estan fent servir un micròfon del Mac i mostra quines apps l’estan fent servir.

Per obrir el centre de control al Mac, fes clic a “Centre de control” a la barra de menús. Per personalitzar el centre de control, selecciona el menú Apple  > Preferències del Sistema i, després, fes clic a “Dock i barra de menús” .