barra lateral del Finder

Les finestres del Finder tenen una barra lateral a la vora esquerra que permet accedir ràpidament als ítems que fas servir sovint.

Si no veus la barra lateral, prem la tecla de control + ordre + S.

La barra lateral es divideix en quatre seccions: “Favorits”, “iCloud”, “Ubicacions” i “Etiquetes”. Si no veus ítems en una secció, pot ser que estiguin ocults, fes clic a la fletxa que hi ha a la dreta de la secció per mostrar els ítems que puguin estar ocults.

Per personalitzar la barra lateral, fes clic a la icona del Finder que hi ha al Dock, selecciona Finder > Configuració, fes clic a “Barra lateral” i, tot seguit, selecciona els ítems que vols veure a cada secció.