iniciar sessió amb l’ID d’Apple

Inicia sessió amb el teu ID d’Apple al teu Mac per accedir als serveis d’Apple, com ara l’iTunes Store, l’App Store, l’Apple Books i l’iCloud. Pots consultar i canviar la informació del teu ID d’Apple, com ara el nom, la foto, la informació de contacte, la contrasenya, la configuració de seguretat i la informació de pagament i d’enviament. Quan iniciïs sessió amb el mateix ID d’Apple en tots els teus dispositius, la teva informació i el teu contingut estaran disponibles a tots aquest dispositius.

Per iniciar sessió al Mac, selecciona el menú Apple  > Preferències del Sistema, fes clic a “Iniciar sessió” i introdueix el teu ID d’Apple i la contrasenya. Per obtenir informació sobre com iniciar sessió als teus altres dispositius, consulta l’article de suport d’Apple Iniciar sessió amb el teu ID d’Apple.