seleccionar diapositives

• Seleccionar una diapositiva: fes clic a la diapositiva.

• Seleccionar totes les diapositives: fes clic a una diapositiva del navegador de diapositives, i després prem Ordre + A.

• Seleccionar diverses diapositives adjacents: fes clic a la primera diapositiva del grup i mantén premuda la tecla Majúscules mentre fas clic a la darrera diapositiva.

• Seleccionar diverses diapositives no adjacents: fes clic a la primera diapositiva i mantén premuda la tecla Ordre mentre fas clic a qualsevol altre diapositiva.