drecera de teclat

Una drecera de teclat és una manera fàcil d’efectuar una acció prement dues o més tecles alhora. Per exemple, la drecera de teclat per imprimir és Ordre + P, és a dir, prémer les tecles Ordre i P al mateix temps.

Als menús de la part superior de la pantalla, les dreceres de teclat disponibles es mostren a la dreta de les ordres de menú corresponents.

Per obtenir més informació sobre les dreceres de teclat i els símbols que es fan servir a les dreceres de teclat, selecciona Ajuda > “Dreceres de teclat” al menú Ajuda de la part superior de la pantalla.