llista d’objectes

La llista d’objectes és una barra lateral a l’esquerra de la finestra del Keynote on es llisten els objectes de les diapositives seleccionades, en l’ordre en què apareixen en una diapositiva (conegut com a pila) Pots seleccionar múltiples diapositives per mostrar objectes de més d’una diapositiva alhora i seleccionar, bloquejar o moure objectes de la llista.

La llista d’objectes és especialment útil per seleccionar un objecte que en altres condicions seria difícil de seleccionar, perquè es troba en capes inferiors a altres objectes o agrupat.

Per obrir la llista d’objectes, fes clic a el botó del menú Veure, a l’esquerra de la barra d’eines, i selecciona “Mostrar la llista d’objectes”. Per poder mostrar la llista d’objectes, el Keynote ha d’estar en vista només de diapositives o en vista de navegador.