navegador de diapositives

El navegador de diapositives és una llista vertical de miniatures de diapositives que apareix a l’esquerra de la finestra del Keynote a la vista Navegador. Pots fer clic a les miniatures per anar a diapositives específiques o arrossegar-les per reorganitzar la presentació.

El navegador de diapositives amb cinc diapositives verticals en ordre seqüencial i amb l’opció per desplaçar-se cap avall per veure més diapositives.

Per veure el navegador de diapositives, fes clic a Veure el botó del menú Veure a la barra d’eines i selecciona Navegador.