ID d’Apple

El compte que utilitzes per accedir als serveis d’Apple, com ara l’App Store i l’iCloud. Inclou l’adreça electrònica i la contrasenya que utilitzes per iniciar la sessió, així com totes les dades de contacte, pagament i seguretat que utilitzes als serveis d’Apple.

Si oblides quin ID d’Apple utilitzes amb l’iCloud, fes una de les accions següents:

• A l’iPhone o l’iPad: toca Configuració > [el teu nom]. El teu ID d’Apple apareixerà a sota del nom.

• Al Mac: amb el macOS Catalina 10.15 o posteriors, selecciona el menú Apple  > Preferències del Sistema i fes clic a ID d’Apple (a la dreta del teu nom). Amb el macOS Mojave 10.14 o anteriors, selecciona menú Apple  > Preferències del Sistema i fes clic a iCloud. El teu ID d’Apple apareixerà a sota del nom.

• En un ordinador Windows: Al Windows 7 o posterior, fes clic a l’app o la peça de l’iCloud a la pantalla d’inici, o selecciona iCloud al menú d’inici. El teu ID d’Apple apareixerà a sota del nom.

Per obtenir més informació sobre el teu ID d’Apple, visita el lloc web sobre l’ID d’Apple.