clauer

Pots utilitzar l’Accés a Clauers per no haver de recordar tantes contrasenyes. Accés a Clauers desa les contrasenyes de servidors, apps o llocs web, entre d’altres. Quan desis la contrasenya d’una presentació del Keynote al clauer, ja no caldrà que escriguis la contrasenya cada vegada que obris la presentació.

Per obtenir més informació sobre l’Accés a Clauers i l’ús d’un clauer, selecciona Ajuda > Ajuda macOS (al menú Ajuda de la part superior de la pantalla) i, aleshores, busca “clauer”.