selector de temes

El selector de temes mostra miniatures dels temes que pots utilitzar per crear una presentació nova. Per obrir el selector de temes, selecciona Arxiu > Nou (al menú Arxiu de la part superior de la pantalla). Per veure més temes, col·loca el punter a sobre d’una fila i, després, fes clic a la fletxa dreta o esquerra (amb un trackpad, també pots passar dos dits per la fila). Fes doble clic en un tema per obrir-lo.

El selector de temes. Una barra lateral a l’esquerra que mostra la llista de categories de temes en què pots fer clic per filtrar opcions. A la dreta hi ha miniatures de temes predissenyats ordenades en files per categoria. El botó de mida de tema a l’angle superior dret, des d’on pots definir el format Estàndard o Panoràmic. Es mostren els menús desplegables Idioma i Regió a l’angle inferior esquerre i els botons Cancel·lar i Crear a l’angle inferior dret.