seleccionar diapositives

• Seleccionar una diapositiva: toca una miniatura de diapositiva.

• Seleccionar diverses diapositives: a la vista de diapositiva, mantén premuda una miniatura de diapositiva i després prem altres diapositives amb un altre dit. A la vista de taula de llum, prem una miniatura de diapositiva, prem Seleccionar a la part inferior de la pantalla, prem altres miniatures i, finalment, prem Fet.

• Seleccionar totes les diapositives: al navegador de diapositives, prem una de les diapositiva que conté, torna‑la a tocar i després, prem “Seleccionar tot”.