El selector de temes, amb una fila de categories a la part superior que pots tocar per filtrar les opcions. A sota hi ha miniatures de temes predissenyats ordenades en files per categoria.

Començar amb un tema

Totes les presentacions comencen amb un tema, que és un conjunt de disposicions de diapositiva predissenyades que pots utilitzar com a punt de partida. Substitueix les imatges i el text del tema amb el teu contingut i després, afegeix tantes diapositives com necessitis.

Crear una presentació

El menú Inserir, amb botons a la part superior per afegir taules, gràfics, formes i contingut multimèdia.

Afegir text, fotos, dibuixos i altres elements

Afegeix objectes com text, ara quadres de text, taules, gràfics, formes i contingut multimèdia (imatges, àudio i vídeo) a qualsevol diapositiva. Pots superposar objectes a la teva diapositiva, redimensionar‑los i enllaçar-los a pàgines web o a altres diapositives de la presentació.

Introducció a les imatges, als gràfics i a altres objectes

Els controls de format per canviar la mida i l’aspecte del vídeo seleccionat. Els botons Estil, Vídeo i Disposició són a la part superior dels controls.

Llums, càmera, acció

Fes que la teva presentació cobri vida amb vídeos, vídeos en directe, narracions gravades, música, i molt més.

Afegir vídeo i àudio

Controls de l’animació de la imatge seleccionada a la diapositiva. A la part inferior de la pantalla hi ha els controls per a l’efecte Entrada que s’està fent servir.

Sorprèn el teu públic amb animacions

Afegeix efectes visuals o animacions per captivar l’auditori. Per exemple, afegeix una transició perquè les diapositives es dissolguin en la diapositiva següent, o fes que cadascuna de les paraules d’un títol aparegui d’un salt a la diapositiva.

Afegir transicions entre diapositives

Finestra que mostra presentacions de diversos presentadors amb el botó “Començar com a amfitrió” a la part inferior.

Fer una presentació en qualsevol situació

Reprodueix una projecció a través d’internet, virtualment amb diversos presentadors i com a presentació interactiva, entre altres opcions.

Reproduir una presentació

El menú “Col·laboració”, en què es mostren els noms de les persones que col·laboren en la presentació.

Col·laborar en temps real

Pots convidar altres persones a treballar amb tu en la teva presentació. Totes les persones que invitis veuran els canvis en temps real, però podràs controlar qui pot editar la presentació o només visualitzar-la.

Introducció a la col·laboració

Aquest manual t’ajudarà a començar a utilitzar el Keynote 14.0 a l’iPad. (Per veure quina versió del Keynote tens, ves a la configuració  > Keynote). Per explorar el manual d’ús del Keynote, toca “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport tècnic del Keynote.