seleccionar múltiples objectes

Un objecte és qualsevol ítem que col·loques en una diapositiva, com ara imatges (fotos), quadres de text, formes, taules i gràfics. Per seleccionar diversos objectes, fes una de les accions següents:

• Mantén premut un objecte a la pantalla i, després, toca els altres objectes amb un altre dit. Pots fer servir les dues mans si et resulta més fàcil.

• Mantén premuda una zona buida de la pantalla i, després, arrossega el quadre que es mostra de manera que envolti els objectes que vols seleccionar.

• Si l’iPad té l’iPadOS instal·lat i fas servir un teclat Bluetooth, mantén premudes les tecles Majúscules + Ordre i selecciona diversos objectes.

Nota: Si estàs treballant amb objectes integrats, només els pots editar d’un en un.