vista de diapositiva

A la vista de diapositiva, apareix una única diapositiva a la finestra del Keynote, la qual cosa proporciona un llenç més gran per fer l’edició. Pots mostrar o ocultar el navegador de diapositives de l’esquerra per seleccionar, afegir, reordenar o eliminar diapositives en aquesta vista. És la vista per omissió quan crees una presentació a partir d’un tema.

Per veure la vista de diapositiva, prem el botó “Opcions de visualització” a la part superior de la pantalla i, després, selecciona “Vista de diapositiva”.

Vista de diapositiva.

Nota: Per mostrar el navegador de diapositives, prem el botó que mostra el número de diapositiva, a prop de l’angle superior esquerre del llenç del Keynote, o ajunta els dits a la diapositiva per reduir-ne la mida a Ajustar o una mida més petita.