vista de taula de llum

La vista de taula de llum mostra miniatures com si estiguessin en una taula de llum. Aquesta vista és útil per organitzar la presentació, perquè permet veure més diapositives alhora. A més, és la millor vista per seleccionar diverses diapositives a les quals vols aplicar una mateixa acció; per exemple, afegir la mateixa transició, ometre diapositives o duplicar-ne.

Toca el botó “Opcions de visualització” a la part superior de la pantalla i, després, selecciona “Taula de llum”.

Vista de taula de llum