iCloud Drive

L’iCloud Drive desa les teves presentacions, fulls de càlcul, arxius PDF, imatges i altres tipus de documents perquè hi puguis accedir des de qualsevol dispositiu que tingui configurat l’iCloud. També permet a les teves apps compartir documents, de manera que pots treballar en el mateix arxiu en diverses apps i col·laborar-hi amb altres persones en temps real.

L’iCloud Drive es pot utilitzar amb els dispositius iOS que tinguin l’iOS 8 o una versió posterior, els dispositius iPadOS, els ordinadors Mac que tinguin l’OS X 10.10 o una versió posterior i els PC que disposin de l’iCloud per a Windows. També pots accedir a l’iCloud Drive a través d’iCloud.com.

Per accedir a l’iCloud Drive, has d’iniciar sessió a l’iCloud amb el teu ID d’Apple. L’iCloud Drive funciona amb les següents apps compatibles: el Pages, el Numbers, el Keynote, el GarageBand i algunes apps d’altres desenvolupadors.