visualització en esquema

La vista d’esquema mostra un esquema de text de les teves diapositives amb imatges en miniatura de cada diapositiva al navegador de diapositives. És la vista per omissió quan crees un esquema de presentació. Si una diapositiva inclou un o diversos marcadors de posició multimèdia, també es mostren a l’esquema de text. Pots afegir text i editar-lo, col·locar imatges i vídeos, i canviar el format de les diapositives a la vista d’esquema. Aquesta acció és útil per crear presentacions amb una gran quantitat de text o un esborrany inicial d’una presentació nova.

Toca el botó “Opcions de visualització” a la part superior de la pantalla i, després, selecciona Esquema.

Vista Esquema.