Diàleg que demana la confirmació per desar una contrasenya.

Recuperació total de totes les teves contrasenyes

L’Accés a Clauers pot desar les teves contrasenyes d’una manera segura i introduir-les automàticament. També pots consultar contrasenyes fàcilment quan ho necessitis.

Com veure les contrasenyes

Finestra de l’Accés a Clauers que mostra certificats.

Mantenir l’ordinador protegit

Per protegir l’ordinador, el macOS fa servir certificats digitals per verificar la identitat dels llocs web, servidors i altres entitats amb les quals et comuniques. Pots utilitzar l’Accés a Clauers per gestionar aquests certificats.

Com veure els certificats

Per accedir al manual de l’Accés a Clauers, fes clic a “Taula de contingut” al principi de la pàgina.