AAC

Abreviatura d’Advanced Audio Coding o codificació d’àudio avançada, (també anomenada MPEG-4); una manera estàndard de comprimir i codificar àudio digital. L’iPhone, l’iPad i l’iPod poden reproduir arxius AAC.

Els fitxers codificats amb AAC tenen una qualitat equivalent a la dels discos CD d’àudio i ofereixen un so igual o millor que els fitxers MP3 codificats a la mateixa velocitat de bits o una de superior. Per exemple, un fitxer AAC a 128 kbps sona igual de bé o millor que un fitxer MP3 a 160 kbps. Atès que la velocitat de bits és inferior, el fitxer AAC també ocupa menys espai que l’MP3.

Els fitxers AAC permeten emmagatzemar el màxim de música al disc dur o dispositiu. Amb una configuració d’alta qualitat, els fitxers AAC fan servir aproximadament 1 MB d’espai en disc per minut.