iTunes Plus

Cançons i vídeos musicals, disponibles a l’iTunes Store, que es codifiquen en format AAC de 256 kbps d’alta qualitat. Els elements de l’iTunes Plus es poden gravar tantes vegades com es vulgui i no tenen limitacions Gestió de Drets Digitals (DRM). El contingut de l’iTunes Plus es pot reproduir als dispositius iPhone, iPad, iPod, Apple TV i HomePod mini, a tots els ordinadors Mac i Windows i a molts altres reproductors de música digital.