ID d’Apple

El teu ID d’Apple és el compte que fas servir per accedir als serveis d’Apple com ara l’App Store, l’Apple Music, l’iCloud, el FaceTime i l’iTunes Store, entre d’altres.

• Un ID d’Apple consisteix en un correu electrònic i una contrasenya. En algunes ubicacions pots utilitzar un número de telèfon en comptes d’una adreça de correu electrònic. Consulta l’article de suport d’Apple Utilitzar el número de telèfon mòbil com a ID d’Apple.

• Inicia la sessió amb el mateix ID d’Apple per utilitzar qualsevol servei d’Apple en qualsevol dispositiu. D’aquesta manera, quan facis compres o descarreguis ítems en un dispositiu, aquests ítems també estaran disponibles a la resta de dispositius que utilitzes. Les teves compres estan vinculades al teu ID d’Apple i no es poden transferir a un altre ID d’Apple.

• És preferible que tinguis el teu propi ID d’Apple i que no el comparteixis. Si formes part d’un grup familiar, pots fer servir la funció “En família” per compartir les compres entre els membres de la família, sense haver de compartir un ID d’Apple.

Per obtenir més informació sobre l’ID d’Apple, consulta la pàgina de suport de l’ID d’Apple. Per crear-ne un, ves al lloc web del compte de l’ID d’Apple.