Autenticació de doble factor

Si has creat el teu ID d’Apple en un dispositiu amb l’iOS 13.4, l’iPadOS 13.4, el macOS 10.15.4 o posteriors, el teu compte utilitza automàticament l’autenticació de doble factor.

L’autenticació de doble factor per a l’ID d’Apple està disponible a l’iOS 9, a l’iPadOS 13, a l’OS X 10.11 o versions posteriors. Si has creat un compte d’ID d’Apple prèviament sense l’autenticació de doble factor, segueix aquests passos per activa-la:

1. Ves a l’app Configuració  > [el teu nom] > Contrasenya i seguretat.

2. Toca “Activar l’autenticació de doble factor” i segueix les instruccions en línia.

L’autenticació de doble factor ajuda a impedir que altres persones puguin accedir al teu compte ID d’Apple (encara que sàpiguen la contrasenya del teu ID d’Apple), i algunes funcions de l’iOS, l’iPadOS i el macOS requereixen la seguretat de l’autenticació de doble factor. Quan l’autenticació de doble factor està activada, només tu pots accedir al teu compte des d’un dispositiu de confiança. Quan inicies sessió per primera vegada en un dispositiu nou, has de proporcionar dues dades: la contrasenya del teu ID d’Apple i el codi de verificació de sis xifres, que s’envia al teu número de telèfon o es mostra als teus dispositius de confiança automàticament. En introduir el codi, verifiques que confies en el dispositiu nou.