iMessage

L’iMessage és un servei de missatgeria segur que pots fer servir per enviar i rebre missatges a l’iPhone, l’iPad, el Mac o l’Apple Watch.

Si algú t’envia un missatge a la teva adreça de correu electrònic o al teu número de telèfon mitjançant l’iMessage, el rebràs en tots els dispositius Apple que tinguis configurats per rebre els missatges que s’enviïn l’adreça o al número en qüestió. En veure una conversa de l’iMessage, veuràs tots els missatges que s’hagin enviat des de qualsevol dispositiu, de manera que podràs estar en contacte amb els amics siguis on siguis. Consulta l’article de suport d’Apple “Utilitzar la funció Continuïtat per connectar el Mac, l’iPhone, l’iPad, l’iPod touch i l’Apple Watch”.

Necessites un ID d’Apple per fer servir l’iMessage. Si has fet alguna compra a l’iTunes Store o a l’App Store o has iniciat la sessió a l’iCloud, ja tens un ID d’Apple.

Una conversa de l’app Missatges amb bafarades blaves que indiquen que els missatges s’han enviat amb l’iMessage, i no per SMS/MMS.

Què cal saber a l’hora de comunicar-se amb altres usuaris a l’iMessage:

• pots enviar missatges de text per Wi-Fi o mitjançant el servei de dades mòbils.

• Quan et comuniques amb altres usuaris que també utilitzen l’iMessage en un dispositiu Apple, els missatges de text es mostren en bafarades blaves (els missatges SMS/MMS es mostren en bafarades verdes i no estan encriptats).

El teu missatge s’enviarà amb l’iMessage quan vegis un botó d’enviament blau; un botó d’enviament verd indica que el missatge s’enviarà per SMS/MMS o mitjançant el servei de dades mòbils.

• Pots veure si altres usuaris estan escrivint.

• Pots fer servir més apps i funcions, com ara establir col·laboracions, notificar la lectura de missatges, utilitzar tapbacks, enviar respostes integrades, desfer l’enviament de missatges, enviar missatges d’àudio, fer servir efectes de missatge, utilitzar memojis, utilitzar l’Apple Pay, informar de correu brossa, gestionar converses de grup i molt més.

• Per raons de seguretat, els missatges que s’envien amb l’iMessage s’encripten abans de ser enviats.

• Si utilitzes l’iMessage, pots informar a Apple si reps missatges brossa.