Iniciar sessió amb l’ID d’Apple

Inicia sessió amb el teu ID d’Apple per accedir a serveis d’Apple com l’App Store, l’Apple Music, l’iCloud, el FaceTime, l’Apple Books, etc.

Pots iniciar sessió durant la configuració o anar a la Configuració , tocar “Iniciar sessió a l’iPhone” i introduir l’ID d’Apple i la contrasenya. Si no tens cap ID d’Apple, en pots crear un.

Pots veure i canviar la informació del teu ID d’Apple ID, inclosos el nom, la foto, les dades de contacte, la contrasenya, la configuració de seguretat i la informació de pagament i enviament.

Les teves dades i contingut estan disponibles en tots els dispositius en què hagis iniciat sessió amb el teu ID d’Apple. Consulta l’article de suport d’Apple Iniciar la sessió amb l’ID d’Apple.