Utilitzar el Bluetooth per connectar el Mac i l’iPhone

• macOS Ventura: selecciona el menú Apple  > Configuració del Sistema i, després, fes clic a Bluetooth a la barra lateral. A la dreta, activa el Bluetooth (si encara no ho està). Selecciona l’iPhone a la dreta i, després, fes clic a Connectar.

• macOS 12.5 o anterior: selecciona el menú Apple > Preferències del Sistema i, després, fes clic a Bluetooth. Si el Bluetooth no està activat, fes clic a “Activar Bluetooth”. Selecciona l’iPhone i fes clic a Connectar.