Models que admeten el processament al dispositiu de les peticions a Siri

• iPad mini (5a generació i posteriors)

• iPad (8a generació i posteriors)

• iPad Air (3a generació i posteriors)

• iPad Pro 11 polzades (totes les generacions)

• iPad Pro de 12,9 polzades (3a generació i posteriors)

Nota: És necessari que l’iPad descarregui els models de parla de Siri per poder processar sol·licituds al dispositiu. Per comprovar si el teu dispositiu fa servir el processament local, ves a l’app Configuració  > Siri i Buscar. Si a sota d’“Historial de Siri i Dictat” veus el text “La veu es processa a l’iPad”, vol dir que els models de parla de Siri s’han descarregat.