Autenticació de doble factor

Si has creat el teu compte d’Apple en un dispositiu amb l’iOS 13.4, l’iPadOS 13.4, el macOS 10.15.4 o posteriors, el teu compte utilitza automàticament l’autenticació de doble factor.

L’autenticació de doble factor per al compte d’Apple està disponible a l’iOS 9, l’iPadOS 13, l’OS X 10.11 o posterior. Si has creat un compte d’Apple prèviament sense l’autenticació de doble factor, segueix aquests passos per activar-la:

1. Ves a l’app Configuració  > [nom] > Inici de sessió i seguretat.

2. Toca “Activa l’autenticació de doble factor” i segueix les instruccions en línia.

L’autenticació de doble factor ajuda a impedir que altres persones puguin accedir al teu compte d’Apple (encara que sàpiguen la contrasenya del compte) i a determinades funcions de l’iOS, l’iPadOS i el macOS que requereixen l’autenticació de doble factor. Quan l’autenticació de doble factor està activada, només tu pots accedir al teu compte des d’un dispositiu de confiança. Quan inicies la sessió a un dispositiu nou per primera vegada, has de proporcionar dues dades: la contrasenya del compte d’Apple i el codi de verificació de sis xifres que s’envia automàticament al teu número de telèfon o que es mostra als teus dispositius de confiança. En introduir el codi, verifiques que confies en el dispositiu nou.