Utilitzar el Bluetooth per connectar el Mac i l’iPad

• macOS 13 o posterior: selecciona el menú Apple  > Configuració del Sistema i, després, fes clic a “Bluetooth®” a la barra lateral. (és possible que t’hagis de desplaçar cap avall). A la dreta, activa el Bluetooth (si encara no ho està). Selecciona l’iPad a la dreta i fes clic a “Connectar”.

• macOS 12.5 o anterior: selecciona el menú Apple  > Preferències del Sistema i, després, fes clic a “Bluetooth”. Si el Bluetooth no està activat, fes clic a “Activar Bluetooth”. Selecciona l’iPad i fes clic a “Connectar”.