Activar la Wi-Fi al Mac

Al Mac, fes clic al menú d’estat de la Wi-Fi de la barra de menús i activa o desactiva la Wi-Fi.

Per connectar-te a una xarxa Wi-Fi, fes clic al menú d’estat de la Wi-Fi  i després a la xarxa, o fes clic a “Altres xarxes” i selecciona una xarxa. Si la xarxa està oculta, desplaça’t fins a la part inferior de la llista d’altres xarxes, fes clic a “Altres”, introdueix el nom i la contrasenya de la xarxa i, a continuació, fes clic a “Accedir”.