Botó “Ruta”

Indica el temps de viatge estimat fins a la destinació des de la teva ubicació actual, utilitzant la ruta amb transport públic si tens el mapa “T. públic” seleccionat, o el mode de viatge per omissió (en cotxe , a peu o en bici ) si tens el mapa Explorar, Conducció o Satèl·lit seleccionat.

Per seleccionar un mapa diferent, toca el botó de l’angle superior dret. Per canviar el teu mode de transport per omissió, ves a l’app Configuració  > Mapes i selecciona una opció a sota de “Tipus de transport preferit”.