Tipus de membres que pot haver-hi al grup “En família”

Els membres d’un grup “En família” poden tenir rols diferents en funció de l’edat.

Nota: L’edat en què una persona es considera adult o nen varia segons el país o la regió.

• Organitzador: un adult que configura un grup d’“En família”. L’organitzador pot convidar membres de la família, eliminar-ne i fins i tot desfer el grup.

• Adult: un membre del grup d’“En família” major de 18 anys.

• Pare, mare o tutor: un adult membre del grup d’“En família” que pot ajudar a gestionar els controls parentals per als nens del grup. Quan l’organitzador afegeix un adult al grup d’“En família”, pot designar-lo com a pare, mare o tutor.

• Nen o adolescent: un membre del grup d’“En família” menor de 18 anys. L’organitzador, el pare, la mare o el tutor poden crear un ID d’Apple per a un nen que sigui massa petit per crear-se’n un. Consulta l’article de suport d’Apple Crear un ID d’Apple per al teu fill.