resolució

El nombre de píxels d’una imatge. La resolució s’expressa en termes d’amplada i alçada de la imatge en píxels (per exemple, 1920 x 1080 píxels). Les imatges de resolució més alta tenen més detalls, però també creen arxius més grans que triguen més a descarregar-se.

Els dispositius electrònics (Mac, iPad, iPhone, iPod, etcètera) també tenen resolució de pantalla. Idealment, cal fer correspondre la resolució de la imatge del contingut amb la resolució de pantalla del dispositiu de reproducció.