explorador

Àrea de l’iMovie que mostra el contingut de l’ítem seleccionat a la llista de biblioteques o o a la biblioteca de contingut. Selecciona clips o fragments de clips a l’explorador per treballar-hi.

Pots filtrar els ítems de l’explorador per mostrar tots els clips, només els favorits o els rebutjats o per ocultar els rebutjats. També pots buscar clips per nom a l’explorador, definir la mida i el zoom dels ítems i escollir si vols mostrar o no les ones d’àudio.

Els intervals dels clips de vídeo que s’han marcat com a favorits apareixen amb una línia verda a la part superior. Els intervals marcats com a rebutjats, apareixen amb una línia vermella a la part superior. Els intervals que s’han afegit a un projecte es marquen a la part inferior amb una línia taronja, i els clips de vídeo amb paraules clau afegits a l’app Fotos o a versions anteriors de l’iMovie es marquen amb una línia porpra.

Barra lateral i explorador