línia de temps

Zona de la finestra de l’iMovie on crees la pel·lícula afegint-hi i organitzant-hi els clips i fent-hi les edicions necessàries.

Cada clip es presenta a la línia de temps mitjançant una miniatura o una sèrie de miniatures.

Línia de temps que mostra el regulador de zoom, el botó Configuració, clips de vídeo amb ones blaves i clips d’àudio amb ones verdes
  • Per obrir un projecte de pel·lícula a la línia de temps, fes clic al botó Projectes que hi ha a la barra d’eines i, tot seguit, fes clic al projecte que vols obrir.

Botó Projectes de la barra d’eines

Si ja estàs editant un projecte i vols obrir‑ne un de diferent, fes clic al botó Enrere de la banda esquerra de la barra d’eines.

Botó Enrere de la barra d’eines