llista de biblioteques

Zona de la barra lateral de l’iMovie on s’organitzen i seleccionen les biblioteques i els esdeveniments. Quan selecciones una biblioteca o un esdeveniment a la llista de biblioteques, el contingut apareix a l’explorador.

Esdeveniment seleccionat a la llista de biblioteques i explorador que mostra els clips de l’esdeveniment seleccionat
  • Per mostrar o ocultar la llista de biblioteques, fes clic al botó “Llista de biblioteques” de l’angle superior esquerre de l’explorador.