Pel·lícula màgica

Tipus de projecte de l’iMovie que es crea automàticament a partir dels clips de vídeo i fotos de la fototeca. selecciona clips de vídeo i fotos i deixa que l’iMovie creï la teva pel·lícula, completa-la amb una banda sonora, transicions entre clips i molt més.

Un cop s’hagi creat el projecte de pel·lícula màgica, pots afegir títols, aplicar un filtre i editar clips de vídeo i fotos individuals per personalitzar la teva pel·lícula.

Per obrir un projecte de pel·lícula màgica:

1. Al navegador de projectes, toca el projecte de pel·lícula màgica que vols obrir.

2. Toca Editar.