Un projecte de pel·lícula a l’iMovie d’un iPad.

Tota la màgia de les pel·lícules

A l’iMovie de l’iPad, pots crear pel·lícules en resolució 4K i tràilers a l’estil de Hollywood. Edita els teus clips conjuntament i afegeix‑hi títols animats, música, filtres i efectes. Amb l’iMovie podràs explicar la història que vulguis amb un estil professional i compartir la teva obra mestra amb el món.

Crear un projecte de pel·lícula amb l’iMovie

Per explorar el manual d’usuari de l’iMovie, fes clic a “Taula de continguts”, a la part de dalt de la pàgina, o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.