Projecte de guió il·lustrat

Tipus de projecte de l’iMovie que et guia per fer un vídeo temàtic. selecciona un dels guions il·lustrats (plantilles preconfigurades per als tipus més comuns de vídeo, com ara tutorials de cuina, ressenyes de productes o experiments científics) perquè et sigui més fàcil començar.

Tots els guions il·lustrats inclouen una llista de preses flexible que proporciona una guia pas a pas dels clips que has de gravar per crear el vídeo i els títols, transicions i la música que hi pots afegir.

Per obrir un projecte de guió il·lustrat:

1. Al navegador de projectes, toca el projecte de guió il·lustrat que vols obrir.

2. Toca Editar.