autenticació de doble factor

L’autenticació de doble factor és un nivell addicional de seguretat per a l’ID d’Apple que està dissenyat per garantir que siguis l’única persona que pot accedir al teu compte, encara que algú més conegui la teva contrasenya. Pots accedir amb el teu compte només als dispositius en què confies, com ara el teu Mac, iPhone, iPad o Apple Watch. Quan vulguis iniciar sessió en un dispositiu nou per primera vegada, hauràs de proporcionar dues dades: la teva contrasenya i el codi de verificació de sis dígits que es mostrarà automàticament als teus dispositius de confiança. En introduir el codi, confirmes que confies en el dispositiu nou.

Pots activar l’autenticació de doble factor en configurar un Mac nou, o bé activar-la més tard a la configuració de contrasenya i seguretat a l’app Configuració del Sistema. Per saber els passos que has de seguir, consulta Utilitzar l’autenticació de dos factors per obtenir més seguretat al Mac i als dispositius iOS i iPadOS al manual d’ús del macOS.

Per obtenir informació detallada sobre l’autenticació de doble factor, consulta Autenticació de doble factor per a l’ID d’Apple.