Les mateixes fotos es mostren en un iPhone, un iPad i un Mac.

Què és l’iCloud?

L’iCloud és el servei d’Apple que emmagatzema de manera segura la teva informació personal, la manté actualitzada a tots els teus dispositius i fa que sigui molt fàcil compartir les teves fotos, arxius i més amb amistats i familiars.

Introducció a l’iCloud

Una quadrícula d’icones d’apps que inclou les apps Fotos, iCloud Drive i Mail, entre d’altres.

Utilitza l’iCloud amb les teves apps preferides

Visualitza les mateixes fotos i vídeos a tot arreu. Mantén els arxius actualitzats a tots els teus dispositius. Emmagatzema les dades de les teves apps preferides i accedeix-hi en qualsevol lloc que tingui l’iCloud activat.

Consulta com utilitzen l’iCloud les apps i les funcions

La pantalla de la funció “Ocultar l’adreça electrònica” al Safari d’un iPhone.

Obtén més espai d’emmagatzematge i funcions amb l’iCloud+

Quan amplies a l’iCloud+, obtens més espai d’emmagatzematge a l’iCloud per a les teves fotos i arxius, i tens accés a funcions com ara “Tramesa privada de l’iCloud” i “Ocultar l’adreça electrònica”.

Consulta què inclou l’iCloud+

La pàgina d’inici d’iCloud.com en un Mac.

Utilitza l’iCloud al web

Consulta el teu correu electrònic, les teves fotos, els teus arxius i molt més a iCloud.com. Estaran segurs, actualitzats i disponibles siguis on siguis.

Iniciar la sessió i utilitzar iCloud.com

Per explorar el manual d’ús de l’iCloud, fes clic a la taula de continguts a la part superior de la pàgina, o escriu una paraula o una frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web del suport tècnic de l’iCloud.

No totes les funcions estan disponibles a tots els països o regions.