Àlbums compartits

Quan configures el teu dispositiu per fer servir l’app Fotos amb l’iCloud, pots activar la funció Àlbums compartits (anteriorment Ús compartit de les fotos a l’iCloud).

Amb els àlbums compartits, pots compartir àlbums de fotos amb altres persones que fan servir l’iCloud. També pots compartir un àlbum a internet perquè qualsevol persona que tingui l’enllaç hi pugui accedir, fins i tot si no fa servir l’iCloud.

Per obtenir més informació, consulta l’article del suport tècnic d’Apple sobre com utilitzar els àlbums compartits a l’app Fotos des de l’iPhone, l’iPad i el Mac.