verificació en dos passos

La verificació en dos passos és una opció per augmentar la seguretat del teu ID d’Apple. Has de verificar la identitat amb un dels teus dispositius o amb la teva clau de recuperació, a més d’introduir la contrasenya. Aquest n’és el funcionament:

• Escriu el teu ID d’Apple i la contrasenya com sempre.

• Apple envia un codi de verificació temporal a un dels teus dispositius.

• Escriu el codi per verificar la teva identitat i finalitzar l’inici de sessió.

Nota: la verificació en dos passos no és una opció si l’autenticació de doble factor està disponible per al teu ID d’Apple. (Consulta l’article del Suport tècnic d’Apple Disponibilitat de l’autenticació de doble factor per a l’ID d’Apple).

Pots configurar la verificació en dos passos al lloc web del compte de l’ID d’Apple. Quan la configures, pots registrar un o més dispositiu de confiança que poden rebre codis de verificació. També rebràs una clau de recuperació que pots fer servir si no tens accés a un dispositiu de confiança.

Consulta l’article del Suport tècnic d’Apple Verificació en dos passos per a l’ID d’Apple.