Inici de sessió amb Apple

L’inici de sessió amb Apple et permet iniciar la sessió a apps i llocs web de tercers amb l’ID d’Apple que ja tens. Si l’app o el lloc web és compatible amb l’inici de sessió amb Apple, veuràs un botó per iniciar la sessió amb Apple quan provis d’iniciar la sessió o de configurar un compte nou.

Consulta l’article del suport tècnic d’Apple sobre què és l’inici de sessió amb Apple.

Per saber com funciona la funció “Ocultar l’adreça electrònica” amb l’inici de sessió amb Apple, consulta l’article del suport tècnic d’Apple sobre què és “Ocultar l’adreça electrònica”.